المقادير:
====
نصف كيلو فول - ملعقة صغيرة كربوناتو - كوب حمص وربع كوب عدس أصفر حسب الرغبة أو المتاح
التحضير:
====
- انقعى الفول فى الماء والكربوناتو لمدة ست ساعات أو طول الليل أفضل علشان يخرج الغازات اللى فيه.
- بعد تصفية الفول جيدا حطيه فى الدماسة أو حلة صغيرة مع الحمص والعدس وحطى مياه بحيث تغطى الفول تماما.
- حطى الدماسة أو الحلة على أصغر شعلة عندك وغطيها واتأكدى كل فترة ان المياه مغطية الفول.
====
نصف كيلو فول - ملعقة صغيرة كربوناتو - كوب حمص وربع كوب عدس أصفر حسب الرغبة أو المتاح
التحضير:
====
- انقعى الفول فى الماء والكربوناتو لمدة ست ساعات أو طول الليل أفضل علشان يخرج الغازات اللى فيه.
- بعد تصفية الفول جيدا حطيه فى الدماسة أو حلة صغيرة مع الحمص والعدس وحطى مياه بحيث تغطى الفول تماما.
- حطى الدماسة أو الحلة على أصغر شعلة عندك وغطيها واتأكدى كل فترة ان المياه مغطية الفول.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق