الأحد، 29 يونيو 2014

السحور من غير فول مش معقول

المقادير:
====

نصف كيلو فول - ملعقة صغيرة كربوناتو - كوب حمص وربع كوب عدس أصفر حسب الرغبة أو المتاح

التحضير:
====
- انقعى الفول فى الماء والكربوناتو لمدة ست ساعات أو طول الليل أفضل علشان يخرج الغازات اللى فيه.
- بعد تصفية الفول جيدا حطيه فى الدماسة أو حلة صغيرة مع الحمص والعدس وحطى مياه بحيث تغطى الفول تماما.
- حطى الدماسة أو الحلة على أصغر شعلة عندك وغطيها واتأكدى كل فترة ان المياه مغطية الفول.

- لما حبوب الفول تطرى ويكبر حجمها (الوقت بيعتمد على نوع الفول ومدة النقع) ماتزوديش مياه تانى لغاية تمام النضج وبألف هنا وشفا على قلوبكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

جميع الحقوق محفوظة © 2013 Moon2daY
تطوير: اتقان بلوجر